Ketchupos oldalas sült zöldségekkel recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- oldalas darabolva
- 1-2 piros, savanykás alma
- 3 gerezd fokhagyma
- 2-3 szál sárgarépa
- 5-6 szem burgonya
- só, bors
- ketchup
- morzsolt majoránna
- zsír
Elkészítése:
A húsokat jól megmossuk, majd befűszerezzük a sóval, borssal és a morzsolt majoránnával.
A burgonyát és a répát nagyobb hasábokra vágjuk. A fokhagymát meghámozzuk, az almát 4-6 gerezdre vágjuk és a magházát kivesszük.
A tepsit kizsírozzuk, majd beletesszük a zöldségeket, a fokhagymát és az almát. A tetejére mehet a hús, amit még ketchuppal is megkentem (ezt lehet a végén is, mielőtt megpirul a teteje).
180 fokra előmelegített sütőben, nagyjából 1 órán keresztül sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »