Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Húsrolád sajttal, sonkával és medvehagymával recept

Húsrolád sajttal, sonkával és medvehagymával
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
8 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 80 dkg darált sertéshús
    • 2 db nagy  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 2 tk só
    • 1 tk bors
    • 15-20 dkg zsemlemorzsa
    • 6-8 szelet sonka
    • 8-10 szelet sajt
    • 1 vagy 2 csokor medvehagyma ízlés szerint
    • 12 szelet bacon kb. 20 dkg

    Elkészítése:

    A darálthúshoz hozzáadjuk a tojásokat és a zsemlemorzsát. Sózzuk, borsozzuk, majd alaposan összedolgozzuk.

    Egy sütőpapírra vagy alufóliára öntjük és kb. 30X35 cm-es téglalappá nyomkodjuk. 2 sorban rárakjuk a szeletelt sonkát, majd erre a rétegre a sajtot, végül a megmosott, lecsepegtetett medvehagymát is. Óvatosan elkezdjük feltekerni.

    A sütőpapírra, fedésben kirakunk 12 szelet bacont, ráhelyezzük a roládot és a szalonnával betekerjük. Tepsibe helyezzük, alufóliával lefedjük és 180 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütjük, majd a fóliát levesszük róla és 230 fokon 20-30 perc alatt készre sütjük.

    Hidegen és melegen is nagyon finom.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá