Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Hagymás sertéskaraj recept

Hagymás sertéskaraj
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
65 perc
Mennyiség:
5 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg /10 szelet/ csontozott sertéskaraj
    • 4 db közepes vöröshagyma
    • 1,5 dl napraforgó olaj
    • 1 mokkás kanál só
    • őrölt fekete bors ízlés szerint

    Elkészítése:

    A húsokat mindkét oldalán besózom, borsozom.

    Serpenyőben 0,5dl olajon fehéres színűre párolom. Kiszedem egy tányérra, amíg a hosszúkás hagymákat, üvegesre nem dinsztelem.

    Ekkor mellé visszateszem a húsokat, öntök alá egy kicsi vizet és fedő alatt párolom, figyelve arra, hogy a vizet pótoljam.

    Amikor a húsok puhák, akkor hagyom a vizet elpárologni. A hagyma szinte már kellemes szósz lesz.

    Rizzsel és savanyúsággal tálalom.

    Tipp:

    Köretnek burgonyát, krumplipürét, vagy rizst készítünk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá