Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Göngyölt karaj krémsajtos töltelékkel recept

Göngyölt karaj krémsajtos töltelékkel
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
    • 2 db hegyes erős paprika
    • 1 kk chili pehely
    • 2 tömlős krémsajt /2 x 100g/
    • 20 dkg kolozsvári szalonna
    • 1 mk grill fűszer
    • 20 dkg finomliszt
    • 2-3  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 30 dkg zsemlemorzsa
    • étolaj

    Elkészítése:

    A hegyes erős paprikát és a szalonnát apróra vágjuk.

    A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, megszórjuk a chili pehellyel és a grill fűszerrel.

    A karajszeleteket megkenjük a krémsajttal, megszórjuk az apróra vágott szalonnával és paprikával.

    A hússzeleteket felgöngyöljük és a szokásos módon (liszt, tojás, zsemlemorzsa) bepanírozzuk.

    Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Nézd meg videón is:

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá