Göngyölt karaj krémsajtos töltelékkel recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
- 2 db hegyes erős paprika
- 1 kk chili pehely
- 2 tömlős krémsajt /2 x 100g/
- 20 dkg kolozsvári szalonna
- só
- 1 mk grill fűszer
- 20 dkg finomliszt
- 2-3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 dkg zsemlemorzsa
- étolaj
Elkészítése:
A hegyes erős paprikát és a szalonnát apróra vágjuk.
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, megszórjuk a chili pehellyel és a grill fűszerrel.
A karajszeleteket megkenjük a krémsajttal, megszórjuk az apróra vágott szalonnával és paprikával.
A hússzeleteket felgöngyöljük és a szokásos módon (liszt, tojás, zsemlemorzsa) bepanírozzuk.
Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Nézd meg videón is:
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »
Zöldséges és burgonyás köret receptek – finomak, laktatók, változatosak
A főétel csak a fél siker – egy jól eltalált köret viszont az egész fogást
Tovább olvasom »