Göngyölt karaj krémsajtos töltelékkel recept
Galéria (7)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
- 2 db hegyes erős paprika
- 1 kk chili pehely
- 2 tömlős krémsajt /2 x 100g/
- 20 dkg kolozsvári szalonna
- só
- 1 mk grill fűszer
- 20 dkg finomliszt
- 2-3 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 dkg zsemlemorzsa
- étolaj
Elkészítése:
A hegyes erős paprikát és a szalonnát apróra vágjuk.
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, megszórjuk a chili pehellyel és a grill fűszerrel.
A karajszeleteket megkenjük a krémsajttal, megszórjuk az apróra vágott szalonnával és paprikával.
A hússzeleteket felgöngyöljük és a szokásos módon (liszt, tojás, zsemlemorzsa) bepanírozzuk.
Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Nézd meg videón is:
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.