Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Rántott csirkemell csípős, krémsajtos, baconos töltelékkel recept

Rántott csirkemell csípős, krémsajtos, baconos töltelékkel
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 4 db csirkemell filé
    • 0,5 csomag snidling
    • 8 cikk kenhető sajt
    • 10 dkg bacon
    • 1 ek szárított paradicsom
    • 1 jalapeno paprika
    • őrölt fehér bors

    A panírozáshoz:

    • 20 dkg teljes kiőrlésű liszt
    • 3  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 30 dkg rozsos zsemlemorzsa

    A sütéshez:

    • étolaj

    Elkészítése:

    Előkészítés

    Aprítsd fel a snidlinget, jalapenot, paradicsomot és bacont.

    Bacon pirítása

    Pirítsd le a bacont, majd szűrd le a felesleges zsiradékot.

    Hússzeletek kiklopfolása és sózása:

    Klopfold ki a hússzeleteket, majd sózd meg őket.

    Töltelék elkészítése:

    Keverd össze az apróra vágott snidlinget, jalapenot, paradicsomot és bacont a krémsajttal. Ízesítsd sóval és borssal ízlés szerint.

    Töltés és panírozás:

    Tedd a csirkemell szeletek egyik oldalára a tölteléket, majd hajtsd rá a másik felét. Panírozd be a csirkemell szeleteket a megszokott módon, lisztbe, tojásba és lisztbe forgatással.

    Sütés:

    Bőséges olajat forrósíts közepes hőfokon. Süsd a panírozott csirkemell szeleteket mindkét oldalukon aranybarnára.

    Köret készítése:

    Készíts friss salátát, amit mellé tálalhatsz.

    Tipp:

    Ha szereted a csípős kajákat, akkor ezt feltétlen ki kell próbálnod! Abszolút ünnepi étel, de olyan egyszerű, hogy simán elkészítheted egy dolgos hétköznapon is!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá