Hozzávalók:
A panírozáshoz:
A sütéshez:
Elkészítése:
Aprítsd fel a snidlinget, jalapenot, paradicsomot és bacont.
Pirítsd le a bacont, majd szűrd le a felesleges zsiradékot.
Klopfold ki a hússzeleteket, majd sózd meg őket.
Keverd össze az apróra vágott snidlinget, jalapenot, paradicsomot és bacont a krémsajttal. Ízesítsd sóval és borssal ízlés szerint.
Tedd a csirkemell szeletek egyik oldalára a tölteléket, majd hajtsd rá a másik felét. Panírozd be a csirkemell szeleteket a megszokott módon, lisztbe, tojásba és lisztbe forgatással.
Bőséges olajat forrósíts közepes hőfokon. Süsd a panírozott csirkemell szeleteket mindkét oldalukon aranybarnára.
Készíts friss salátát, amit mellé tálalhatsz.
Ha szereted a csípős kajákat, akkor ezt feltétlen ki kell próbálnod! Abszolút ünnepi étel, de olyan egyszerű, hogy simán elkészítheted egy dolgos hétköznapon is!