Főtt tarja töltött tojásokkal recept
Hozzávalók:
- 1 kg házi füstölésű sertéstarja
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 mokkáskanál mustár
- 2 evőkanál tejföl
- 1 fej vöröshagyma
- só
- bors
- csipet szárított petrezselyem
- csipet őrölt pirospaprika a díszítéshez
- lilahagyma a díszítéshez
- kaliforniai paprika a díszítéshez
Elkészítése: A füstölt tarját megfőzzük, majd hagyjuk kihűlni, hogy szeletelhető legyen.
A tojásokat enyhén sós vízben keményre főzzük. Mikor megfőttek, meghámozzuk, majd félbe vágjuk.
A tojások belsejéből a sárgáját kikaparjuk és egy tálba tesszük. Ehhez hozzáadjuk a tejfölt, a mustárt, az apróra vágott vöröshagymát, a szárított petrezselymet, majd sóval és borssal ízesítjük. Összekeverjük villával a hozzávalókat, majd a kész krémet visszatöltjük a tojásokba.
A tetejét őrölt paprikával megszórjuk. Tálaláskor kalifornai paprikát és lilahagymát teszünk mellé.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »









