Fordított rántott hús recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 6 szelet sertéscomb
- 10 dkg zsemlemorzsa
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 ek liszt
- víz ízlés szerint
A sütéshez:
- 5 dl étolaj
Az öntethez:
- 3 dl víz
- 2 húskocka (tyúk vagy marha)
- 1 tk pirospaprika
- 1 késhegynyi őrölt bors
- 3-4 gerezd fokhagyma reszelve
Elkészítése:
A hússzeleteket zsemlemorzsával meghintve kiklopfoljuk.
A tojásokat felverjük,annyi lisztet és vizet adunk hozzá, hogy jó palacsintatészta sűrűségű legyen az állaga.
A hússzeleteket belemártjuk és a felhevített olajban mindkét oldalát hirtelen átsütjük, majd papírtörlőre szedjük.
A vizet felforraljuk a húsleves kockával, paprikát hintünk bele, borsot és a reszelt fokhagymát is belekeverjük.
A kisült hússzeleteket száraz tepsibe, élére állítva belesorakoztatjuk. Az imént elkészített húsleveslét ráöntjük.
Alufóliával lefedjük és a 210 fokra melegített sütőbe toljuk. Kb 25 percig sütjük fólia alatt, majd levesszük róla. Akkor kész, ha zsírjára sült (alóla a leveslé elpárolgott).
A húsokat nem sózzuk!
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »