Fetás-baconos fasírt recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 60 dkg darált sertéshús
- 60 g zsemlemorzsa
- 1-2 gerezd fokhagyma
- 185 g fetasajt
- bors, oregánó ízlés szerint
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- kb 40 dkg szeletelt bacon
Elkészítése:
A húshoz hozzáadjuk a zsemlemorzsát, tojásokat, sót, a fokhagymát és oregánót, majd alaposan összedolgozzuk. Végül a nagyobb darabokra vágott fetát adjuk hozzá, kicsit elmorzsoljuk, de nagyobb darabok maradjanak benne, majd a húsos masszába beledolgozzuk.
A húsmasszából kisebb hengereket formázunk, amiket 1-1 szelet baconbe tekerünk és tepsibe sorakoztatunk.
200 fokos sütőben kb 40 perc alatt szép pirosra sütjük.
Lilahagymás tört burgonyával és befőttel vagy másmilyen, ízlésünknek megfelelő körettel tálaljuk.
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »