Fetás-baconos fasírt recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 60 dkg darált sertéshús
- 60 g zsemlemorzsa
- 1-2 gerezd fokhagyma
- 185 g fetasajt
- bors, oregánó ízlés szerint
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - kb 40 dkg szeletelt bacon
Elkészítése:
A húshoz hozzáadjuk a zsemlemorzsát, tojásokat, sót, a fokhagymát és oregánót, majd alaposan összedolgozzuk. Végül a nagyobb darabokra vágott fetát adjuk hozzá, kicsit elmorzsoljuk, de nagyobb darabok maradjanak benne, majd a húsos masszába beledolgozzuk.
A húsmasszából kisebb hengereket formázunk, amiket 1-1 szelet baconbe tekerünk és tepsibe sorakoztatunk.
200 fokos sütőben kb 40 perc alatt szép pirosra sütjük.
Lilahagymás tört burgonyával és befőttel vagy másmilyen, ízlésünknek megfelelő körettel tálaljuk.
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »










