Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Feketeerdő sonkába tekert, töltött karaj recept

Feketeerdő sonkába tekert, töltött karaj
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 8 szelet karaj
    • só ízlés szerint

    A töltelékhez:

    • 2 db zsemle
    • só ízlés szerint
    • őrölt bors ízlés szerint
    • 3 db fagyos csirkemáj reszelve
    • 1 kisebb fej vöröshagyma reszelve
    • 15 dkg szeletelt feketeerdő sonka
    • 1 ek zsír

    Elkészítése:

    A zsemlét vízbe beáztatjuk, majd kifacsarjuk és a tojással, fűszerekkel, hagymával, májjal alaposan összekeverjük.

    A karajt kiklopfoljuk.

    A töltelékből teszünk rá, ellapítjuk rajta, majd feltekerjük. 3 szelet sonkába betekerjük.

    Zsírral kikent tepsibe sorakoztatjuk a feltekert húsokat és alufóliával lefedjük.

    230 fokra melegített sütőben 50 percig sütjük. A fóliát levéve és a hőfokot 180 fokra visszavéve 10 perc alatt szép pirosra sütjük.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá