Feketeerdő sonkába tekert, töltött karaj recept

Hozzávalók:
- 8 szelet karaj
- só ízlés szerint
A töltelékhez:
- 2 db zsemle
- só ízlés szerint
- őrölt bors ízlés szerint
- 3 db fagyos csirkemáj reszelve
- 1 kisebb fej vöröshagyma reszelve
- 15 dkg szeletelt feketeerdő sonka
- 1 ek zsír
Elkészítése:
A zsemlét vízbe beáztatjuk, majd kifacsarjuk és a tojással, fűszerekkel, hagymával, májjal alaposan összekeverjük.
A karajt kiklopfoljuk.
A töltelékből teszünk rá, ellapítjuk rajta, majd feltekerjük. 3 szelet sonkába betekerjük.
Zsírral kikent tepsibe sorakoztatjuk a feltekert húsokat és alufóliával lefedjük.
230 fokra melegített sütőben 50 percig sütjük. A fóliát levéve és a hőfokot 180 fokra visszavéve 10 perc alatt szép pirosra sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »