Tepsis sertéscsülök recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 db kicsontozott csülök
- 2 evőkanál liszt
- 1 tk só
- 1 tk pirospaprika
- 1 mk őrölt bors
- 2 fej vöröshagyma
- 6g erezd fokhagyma
- 2 pohár tejföl
- 2 ek olaj
- 2 paprika és 2 paradicsom
Elkészítése:
A húst szeletekre vágom. A lisztet, a sót, a pirospaprikát, a borsot összekeverem. A 2 pohár tejfölbe belekeverem az olajat.
A tepsi aljára karikára vágom a vöröshagymát, ráteszem a fűszerezett lisztben egyenként megforgatott húst, majd a maradék hagymát (ha marad) és ráreszelem a fokhagymát.
Leöntöm tejföllel, rászelem a paprikát, a paradicsomot és megsózom.
Alufóliával letakarom és irány a sütő.
Tipp:
Én szoktam vizet önteni alá, hogy hamarabb megpuhuljon a csülök.
Illetve a sóval sem spórolok, mert elég zsíros.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »