Serpenyős sertéscsülök recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 db kicsontozott csülök
- 2 evőkanál liszt
- 1 tk só
- 1 tk pirospaprika
- 1 mk örölt bors
- 2 fej vöröshagyma
- 6g erezd fokhagyma
- 2 pohár tejföl
- 2 ek olaj
- 2 paprika és 2 paradicsom
Elkészítése:
A húst szeletekre vágom. A lisztet, a sót, a pirospaprikát, a borsot összekeverem. A 2 pohár tejfölbe belekeverem az olajat.
A tepsi aljára karikára vágom a vöröshagymát, ráteszem a fűszerezett lisztben egyenként megforgatott húst, majd a maradék hagymát (ha marad) és ráreszelem a fokhagymát.
Leöntöm tejföllel, rászelem a paprikát, a paradicsomot és megsózom.
Alufóliával letakarom és irány a sütő.
Tipp:
Én szoktam vizet önteni alá,hogy hamarabb megpuhuljon a csülök.
Illetve a sóval sem spórolok, mert elég zsíros.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »