Cordon bleu recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- kb 60 dkg sertéskaraj (kb 4 szelet)
- 20 dkg sonka
- 20 dkg (ementáli) sajt
- só, bors ízlés szerint
Panírozáshoz:
- 20 dkg zsemlemorzsa
- 20 dkg liszt
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Sütéshez:
- kb 4-5 dl olaj
Elkészítése:
A hússzeleteket vékonyra klopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
A sajtszeletet becsomagoljuk a sonkába és az egyik hússzelet közepére rakjuk, majd a másik szelettel befedjük. A széleit jól összenyomkodjuk és fogvájóval vagy hústűvel, néhány helyen megtűzzük.
A batyukat megforgatjuk a lisztben. A tojást felverjük és sóval, borssal ízesítjük. A húsokat duplán panírozzuk: tojás, zsemlemorzsa, újra tojás, zsemlemorzsa.
Egy serpenyőben felhevítjük az olajat és nem túl forró, közepes hőfokon, fedő alatt készre sütjük a húsokat.
Én vegyes körettel és tartármártással tálaltam.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »