Brassói fűszeres krumplival recept

Hozzávalók:
- 1 kg sertéslapocka/comb
- 1 fej hagyma
- fokhagyma
- 1 mk pirospaprika
- 1 mk majoranna
- 1 ek ételízesítő
- 1 tk bors
- olaj
Elkészítése:
A hagymát olajon megdinsztelem. Hozzáadom az apró, kb 2×2 cm-es darabokra vágott húst.
Hozzáadom a fokhagymát (nem kell sajnálni belőle :), majd fűszerezem. Felöntöm annyi vízzel, ami épp ellepi, majd puhára főzöm.
A fűszerezést én szemre csinálom, ez egy hozzávetőleges mennyiség.
Hasábburgonyával, vagy fűszeres krumpligerezdekkel kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »