Bőrpörkölt ínyenceknek recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 kg disznó combról való jól megpirított bőr
- 10 dkg zsír
- 3 fej vörös hagyma
- 5 gerezd fokhagyma
- só
- 20 dkg zöldborsó
- ételízesítők (piros arany, gulyás krém) ízlés szerint
Elkészítése:
Egy kuktában zsírt hevítünk, majd üvegesre pirítjuk rajta a hagymát. Amikor megpirult rádobjuk a zúzott fokhagymát, majd a felcsíkozott bőrt. Felöntjük vízzel, majd 40-50 perc alatt puhára főzzük.
Amikor megpuhult a felesleges vizet elforraljuk, majd gulyás krémmel és pirosarannyal ízesítjük.
Hozzáadjuk a zöldborsót, majd készre főzzük.
Friss kenyérrel, rizzsel, vagy tarhonyával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »










