Böllérpecsenye recept

Hozzávalók:
- 40 dkg sertéscomb
- 20 dkg gomba
- 10 dkg füstölt szalonna
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 evőkanál olaj
- só, őrölt bors
Elkészítése:
A feldarabolt combot és szalonnát kevés olajon fehéredésig pirítjuk úgy, hogy menet közben hozzáadjuk a fokhagymát is.
Sózzuk, borsozzuk, majd felöntjük annyi vízzel, ami épp ellepi. Fedő alatt puhára pároljuk.
A gombát megpucoljuk feldaraboljuk, majd vajon átpirítjuk. Hozzáadjuk a húshoz még kb 15 percig együtt pároljuk.
Petrezselymes krumplival tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »