Böllérpecsenye recept

Hozzávalók:
- 40 dkg sertéscomb
- 20 dkg gomba
- 10 dkg füstölt szalonna
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 evőkanál olaj
- só, őrölt bors
Elkészítése:
A feldarabolt combot és szalonnát kevés olajon fehéredésig pirítjuk úgy, hogy menet közben hozzáadjuk a fokhagymát is.
Sózzuk, borsozzuk, majd felöntjük annyi vízzel, ami épp ellepi. Fedő alatt puhára pároljuk.
A gombát megpucoljuk feldaraboljuk, majd vajon átpirítjuk. Hozzáadjuk a húshoz még kb 15 percig együtt pároljuk.
Petrezselymes krumplival tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »