Böllérpecsenye recept

Hozzávalók:
- 40 dkg sertéscomb
- 20 dkg gomba
- 10 dkg füstölt szalonna
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 evőkanál olaj
- só, őrölt bors
Elkészítése:
A feldarabolt combot és szalonnát kevés olajon fehéredésig pirítjuk úgy, hogy menet közben hozzáadjuk a fokhagymát is.
Sózzuk, borsozzuk, majd felöntjük annyi vízzel, ami épp ellepi. Fedő alatt puhára pároljuk.
A gombát megpucoljuk feldaraboljuk, majd vajon átpirítjuk. Hozzáadjuk a húshoz még kb 15 percig együtt pároljuk.
Petrezselymes krumplival tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »