Aszalt szilvás hústekercs recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 5 szelet karaj
- aszalt szilva
- sertés fűszersó
- 5 szelet bacon
- olaj
- 1 bögre húsleves alaplé
Elkészítése:
A karajszeleteket kiklopfoljuk.
A hússzeletek egyik oldalát megszórjuk a fűszerrel, majd teszünk rá az aszalt szilvából és feltekerjük. A tekercseket belegöngyüljük 1-1 szelet baconbe.
Az olajat egy serpenyőben felforrósítjuk, majd a roládok minden oldalára kérget sütünk. Ha ezzel megvagyunk, akkor felöntjük az alaplével, lefedjük és kb 30-35 perc alatt készre pároljuk.
Tetszés szerinti körettel tálaljuk.
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »









