Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Lilahagymás babsaláta recept

Lilahagymás babsaláta
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 2 bab konzerv
    • 1 csokor zöldhagyma
    • 2 fej lilahagyma
    • 1 paradicsom
    • 1 csapott evőkanál mustár
    • 1 evőkanál méz
    • 3 evőkanál 10 %-os ecet
    • 3 evőkanál olaj
    • késhegynyi őrölt bors
    • só, cukor ízlés szerint

    Elkészítése:

    A zöldhagymát szárastól feldaraboljuk.

    A hagymákat és a paradicsomot ízlés szerint felaprítjuk és egy tálba tesszük, majd a zöldhagymát is hozzáadjuk. Megszórjuk sóval és 30 percet hagyjuk állni.

    A konzervekről a levet leöntjük, majd a babot a hagymákhoz adjuk. Hozzáadjuk a mustárt, mézet, ecetet, olajat és borsot. Sót és cukrot ízlés szerint adunk hozzá, majd az egészet összeforgatjuk.

    Kb 1 órára betesszük a hűtőbe.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá