Csöröge fánk recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 35 dkg liszt
- 5 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 5 dkg cukor
- 1 kis pohár tejföl (130 g)
- csipet só
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A lisztet a tojássárgákkal, cukorral, sóval és a tejföllel levestészta keménységűre összegyúrjuk.
Vékonyra kinyújtjuk és derelyevágóval téglalap alakúra felvágjuk. A közepén kis rést vágunk és az egyik csücskét a nyíláson kifordítjuk.
Forró olajban, fedő alatt kisütjük. Még melegen porcukorral meghintjük. Lekvárral tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.