Csöröge fánk recept

Hozzávalók:
- 35 dkg liszt
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 5 dkg cukor
- 1 kis pohár tejföl (130 g)
- csipet só
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A lisztet a tojássárgákkal, cukorral, sóval és a tejföllel levestészta keménységűre összegyúrjuk.
Vékonyra kinyújtjuk és derelyevágóval téglalap alakúra felvágjuk. A közepén kis rést vágunk és az egyik csücskét a nyíláson kifordítjuk.
Forró olajban, fedő alatt kisütjük. Még melegen porcukorral meghintjük. Lekvárral tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »