Dióhabos csiga élesztő nélkül recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd téglalap alakúra nyújtjuk kb 2-3 mm vastagra.
A tojásfehérjéket a cukrokkal keményre verjük gőz felett, majd hozzákeverjük a diót és a citrom reszelt héját.
Az így elkészült tölteléket a tésztalapra kenjük és feltekerjük, mint a bejglit.
Ujjnyi vastagra felszeleteljük és 180 °C-on 25 perc alatt megsütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.