Csörögefánk Katától recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 30 dkg liszt
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 150 g tejföl
- csipet só
- 1 ek eritrit vagy cukor
- késhegynyi szódabikarbóna
- olaj a sütéshez
- porított eritrit vagy porcukor a szóráshoz
- lekvár
Elkészítése:
A hozzávalókat egy tálba tesszük és nyújtható tésztát gyúrunk belőle. Ha szükséges, lisztet adhatunk hozzá.
Kissé elnyújtjuk, csíkokra vágjuk, majd a csíkokat vékonyra kinyújtjuk, megfelelő méretűre vágjuk, mindegyik csíkot középen kissé bevágjuk, majd a végeket áthúzzuk a nyíláson.
Felhevített olajban aranyszínűre sütjük.
Tetszés szerint édesítővel/cukorral, lekvárral tálaljuk.
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »