Csörögefánk Katától recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 30 dkg liszt
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 150 g tejföl
- csipet só
- 1 ek eritrit vagy cukor
- késhegynyi szódabikarbóna
- olaj a sütéshez
- porított eritrit vagy porcukor a szóráshoz
- lekvár
Elkészítése:
A hozzávalókat egy tálba tesszük és nyújtható tésztát gyúrunk belőle. Ha szükséges, lisztet adhatunk hozzá.
Kissé elnyújtjuk, csíkokra vágjuk, majd a csíkokat vékonyra kinyújtjuk, megfelelő méretűre vágjuk, mindegyik csíkot középen kissé bevágjuk, majd a végeket áthúzzuk a nyíláson.
Felhevített olajban aranyszínűre sütjük.
Tetszés szerint édesítővel/cukorral, lekvárral tálaljuk.
Jó étvágyat hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »