Csörögefánk Katától recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 30 dkg liszt
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája - 150 g tejföl
- csipet só
- 1 ek eritrit vagy cukor
- késhegynyi szódabikarbóna
- olaj a sütéshez
- porított eritrit vagy porcukor a szóráshoz
- lekvár
Elkészítése:
A hozzávalókat egy tálba tesszük és nyújtható tésztát gyúrunk belőle. Ha szükséges, lisztet adhatunk hozzá.
Kissé elnyújtjuk, csíkokra vágjuk, majd a csíkokat vékonyra kinyújtjuk, megfelelő méretűre vágjuk, mindegyik csíkot középen kissé bevágjuk, majd a végeket áthúzzuk a nyíláson.
Felhevített olajban aranyszínűre sütjük.
Tetszés szerint édesítővel/cukorral, lekvárral tálaljuk.
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 sós falatka szilveszterre
Szilveszterre minden vendég szereti, ha van mit falatozni a pezsgő és az óé
Tovább olvasom »
Lencse saláták szilveszterre – 7 szuper recept, amit megéri elkészíteni
A lencsesaláta klasszikus szilveszteri fogás, amit szerencsehozó hagyományk
Tovább olvasom »
8 világbajnok sajtos rúd a szilveszteri bulira
A sajtos rúd az egyik legbiztosabb választás a szilveszteri bulira, mert gy
Tovább olvasom »
10 szenzációs pogácsa recept szilveszerre
A szilveszteri asztalról a pogácsa szinte kihagyhatatlan, legyen szó család
Tovább olvasom »
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »









