Bagett recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 38 dkg finomliszt
- 300 ml langyos víz
- 10 g élesztő
- csipetnyi cukor
- 1 tk só
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS a kenéshez
Elkészítése:
Az élesztőt elkeverjük a cukros vízben, majd az egészet a liszthez öntjük és az egészet jól összedolgozzuk, dagasztjuk.
Lágy tésztát kapunk, amit 2 órán keresztül lefedve pihentetünk.
A sütőt előmelegítjük 240 fokra, a sütő aljába egy tálban vizet teszünk.
Miközben a sütő melegszik a tésztát két részre osztjuk és bagettet formázunk.
Megkenjük tojással majd egy éles késsel bevagdossuk.
A sütő hőfokát visszavesszük 200 fokra és a bagetteket kb 15 perc alatt készre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.06.27 péntek
Pénteken jól esik valami könnyedebb, de mégis tartalmas fogás – pont ilyene
Tovább olvasom »