Bagett recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 38 dkg finomliszt
- 300 ml langyos víz
- 10 g élesztő
- csipetnyi cukor
- 1 tk só
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS a kenéshez
Elkészítése:
Az élesztőt elkeverjük a cukros vízben, majd az egészet a liszthez öntjük és az egészet jól összedolgozzuk, dagasztjuk.
Lágy tésztát kapunk, amit 2 órán keresztül lefedve pihentetünk.
A sütőt előmelegítjük 240 fokra, a sütő aljába egy tálban vizet teszünk.
Miközben a sütő melegszik a tésztát két részre osztjuk és bagettet formázunk.
Megkenjük tojással majd egy éles késsel bevagdossuk.
A sütő hőfokát visszavesszük 200 fokra és a bagetteket kb 15 perc alatt készre sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »