Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Töltött bagett recept

Töltött bagett
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 2 db 25 centis bagett
    • 10 dkg reszelt mozzarella
    • 10 dkg sonka
    • 10 dkg bacon
    • 10 dkg csiperke gomba
    • 10-15 dkg sajtkrém
    • 1 tk apróra vágott metélőhagyma
    • 1 gerezd fokhagyma
    • 3-4 ek olvasztott vaj
    • só, bors

    Elkészítése:

    A bagettek tetejét levágjuk és a közepét kiszedjük.

    A bacont megpirítjuk és rádobjuk a megtisztított szeletelt gombát, amikor elfőtte a levét félrehúzzuk, hűtjük.

    A sajtkrémet elkeverjük a reszelt mozzarellával, a felkockázott sonkával és az aprított metélőhagymával.

    Ízlés szerint sózzuk borsozzuk, majd a kihűlt gombát is hozzákeverjük.

    Az előkészített bagetteket megtöltjük a krémmel, rárakjuk a “kalapjukat”.

    A fokhagymát áttörjük és elkeverjük az olvasztott vajjal, majd jó alaposan lekenjük a kifliket.

    175-180 fokra előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt ropogósra sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá