Sajtmártogatós recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 2 tubus natúr krémsajt
- 20 dkg cheddar
20 dkg Red Leicester sajt (vörös cheddar) - 1 ek vaj
- 1 ek majonéz
- só
- szerecsendió
- kb 2-2,5 dl jó sűrű tejszín (double cream)
Elkészítése:
A sajtokat reszeljük le.
A vajat olvasszuk fel, nyomjuk bele a tubusos krémsajtot, adjuk hozzá a tejszínt, a majonézt, a reszelt sajtokat, ízesítsük sóval és szerecsendióval. Lassú tűzön melegítsük, amíg minden el nem olvad.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.