Fahéjas, aszaltbarackos marharagu recept

Hozzávalók:
- 70 dkg marhahús (pl nyak, lábszár)
- 20 dkg aszalt sárgabarack
- 3 dl paradicsomlé
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1,5 dl száraz vörösbor
- 2 fahéjrúd
- só, bors, őrölt kömény ízlés szerint
- 1 csokor aprított petrezselyemzöld
Elkészítése:
Az felaprított vöröshagymát kevés olajon megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a felkockázott húst és jól átpirítjuk, majd hozzáadjuk a paradicsomlevet, a fahéjrudat és lefedve, alacsony lángon félpuhára főzzük.
Ezután hozzáadjuk a barackot, a zúzott fokhagymát, az őrölt köményt és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Végül hozzáöntjük a bort és az egészet készre főzzük (ha sűrű lenne, adjunk hozzá még vizet).
Ha a ragu elkészült, megszórjuk petrezselyemmel és párolt rizzsel kínáljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »