Zöldségleves sajtgaluskával recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 db sárgarépa
- 1 db fehérrépa
- 1 kis fej zeller
- 3 húsleves kocka
- pár szem bimbóskel
- pár db karfiol rózsa
A galuskához:
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 6 ek búzadara
- 4 db natúr (medve)sajt
Elkészítés
A zöldségeket megtisztítjuk, feldaraboljuk, vízbe tesszük, puhulásig főzzük. Közben elkészítjük a galuskát. A tojásokat felverjük, villával belenyomkodjuk a sajtot és addig kevergetjük, amíg teljesen összeolvad. Ekkor belekeverjük a búzadarát. Néhány percig hagyjuk pihenni, majd amikor a zöldségek megpuhulnak, teáskanállal a levesbe szaggatjuk. Pár percig lassú tűzön főzzük,majd lekapcsoljuk a gázt és lefedve még 5 percig hagyjuk párolódni.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »