Zöldségleves csirkemájjal csigatésztával recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 szál sárgarépa
- 1 karalábé
- 30 dkg csirkemáj
- só, vegeta
- 20 dkg csigatészta
- olaj
- 1 leveskocka
Elkészítése:
A zöldségeket megtiszítjuk és a répát karikára, a karalábét pedig kokckára vágjuk.
A zöldségeket egy fazékba tesszük, pici olajat öntünk rá, majd kissé megpirítjuk a zöldségeket, majd rátesszük a csirkemájat és felöntjük kb 1,5 liter vízzel sózzuk, vegetázzuk, majd takarék lángon főzzük (közben figyeljük, hogy habozzuk le, ahogy a mőj fől, így szép tiszta leves levünk lesz), készre főzzük a zöldségeket és a májat.
A tésztát külön főzzük ki.
A megfőtt tésztát a levessel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »