Zöldségleves csirkemájjal csigatésztával recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 2 szál sárgarépa
- 1 karalábé
- 30 dkg csirkemáj
- só, vegeta
- 20 dkg csigatészta
- olaj
- 1 leveskocka
Elkészítése:
A zöldségeket megtiszítjuk és a répát karikára, a karalábét pedig kokckára vágjuk.
A zöldségeket egy fazékba tesszük, pici olajat öntünk rá, majd kissé megpirítjuk a zöldségeket, majd rátesszük a csirkemájat és felöntjük kb 1,5 liter vízzel sózzuk, vegetázzuk, majd takarék lángon főzzük (közben figyeljük, hogy habozzuk le, ahogy a mőj fől, így szép tiszta leves levünk lesz), készre főzzük a zöldségeket és a májat.
A tésztát külön főzzük ki.
A megfőtt tésztát a levessel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »









