Tejszínes sárgabarackleves recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg sárgabarack hámozva és darabolva (akit nem zavar a héja, az rajtahagyhatja)
- 1/2 citrom vagy lime leve
- 2 teáskanál vanília aroma, vagy paszta
- cukor ízlés szerint
- 1 teáskanál fahéj
- 4 dl habtejszín (30 %-os, cukrozatlan)
- 1/2 csomag főzés nélküli vaníliás pudingpor (gála)
- 4 dl tej
Elkészítése:
A meghámozott, kimagozott barackot összeturmixoljuk vagy botmixerezzük a cukorral és pár csepp citromlével (hogy ne barnuljon meg a barack).
Hozzáadjuk a tejszínt, a tejet, a pudingport, majd vaníliaaromát vagy pasztát és kevés fahéjat adhatunk hozzá, majd a botmixerrel teljesen simára dolgozzuk.
1-2 órára hűtőszekrénybe tesszük.
Tálaláskor ízlés szerint tejszínhabot és gyümölcsöket tehetünk a tetejére.
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »