Tejszínes sárgabarackleves recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg sárgabarack hámozva és darabolva (akit nem zavar a héja, az rajtahagyhatja)
- 1/2 citrom vagy lime leve
- 2 teáskanál vanília aroma, vagy paszta
- cukor ízlés szerint
- 1 teáskanál fahéj
- 4 dl habtejszín (30 %-os, cukrozatlan)
- 1/2 csomag főzés nélküli vaníliás pudingpor (gála)
- 4 dl tej
Elkészítése:
A meghámozott, kimagozott barackot összeturmixoljuk vagy botmixerezzük a cukorral és pár csepp citromlével (hogy ne barnuljon meg a barack).
Hozzáadjuk a tejszínt, a tejet, a pudingport, majd vaníliaaromát vagy pasztát és kevés fahéjat adhatunk hozzá, majd a botmixerrel teljesen simára dolgozzuk.
1-2 órára hűtőszekrénybe tesszük.
Tálaláskor ízlés szerint tejszínhabot és gyümölcsöket tehetünk a tetejére.
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »