Tejszínes meggyleves recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 40 dkg meggy
- 1 cs tejszínes pudingpor
- 2 dl főzőtejszín
- só
- kevés citromhéj
- vaníliagranulátum vagy vaníliás cukor
- 1 tk fahéj
- folyékony édesítő vagy cukor ízlés szerint
Elkészítése:
A meggyet kb 2-3 liter vízbe feltesszük főni, hozzáadjuk a sót, édesítőt, fahéjat és a citromhéjat.
A forrástól számítva kb 5 perc múlva habarhatjuk is.
A pudingport annyi vízben keverjük el, hogy csomómentes legyen, majd öntsük hozzá a tejszínt, a megfőtt levesből merjünk rá 1-2 merőkanállal és jól keverjük el. Az egészet öntsük a a leveshez, kevergetve forraljuk fel és már kész is.
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »