Sárgaborsó leves recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 15 dkg száraz sárgaborsó
- 1,5 liter víz
- 1 pohár tejföl
- 1 púpos evőkanál liszt
- 1 db húsleveskocka
- szalámi
- olivás kifli
Elkészítése:
A sárgaborsót egy edénybe tesszük majd felöntjük vízzel. Ezt felforraljuk majd kis hőfokon elkezdjük főzni.
Mikor már a borsó szemek puhák hozzáadjuk a húsleves kockát és besűrítjük.
A tejfölt a liszttel simára keverjük és gyors kevergetés közben hozzáadjuk a leveshez majd összeforraljuk.
A levest pirított szalámival és olivás kiflivel tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.