Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sárgaborsó leves recept

Sárgaborsó leves
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 15 dkg száraz sárgaborsó
    • 1,5 liter víz
    • 1 pohár tejföl
    • 1 púpos evőkanál liszt
    • 1 db húsleveskocka
    • szalámi
    • olivás kifli

    Elkészítése:

    A sárgaborsót egy edénybe tesszük majd felöntjük vízzel. Ezt felforraljuk majd kis hőfokon elkezdjük főzni.

    Mikor már a borsó szemek puhák hozzáadjuk a húsleves kockát és besűrítjük.

    A tejfölt a liszttel simára keverjük és gyors kevergetés közben hozzáadjuk a leveshez majd összeforraljuk.

    A levest pirított szalámival és olivás kiflivel tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá