Sárgabarack leves recept

Hozzávalók:
- 0,5-1kg sárgabarack(ki milyen töményen szereti)
- 1 dl habtejszín
- 1 db főzős vanília ízű pudingpor
- kevéske citromlé (ízlés szerint)
- cukor (ízlés szerint)
Elkészítése:
A sárgabarackot forró vízben megfürdetjük,így könnyen meg tudjuk hámozni. Hámozás és magozás után, összeturmixoljuk és vízben fel rakjuk főni. Míg fel nem forr a levesünk,elkészítjük a pudingbetétet.
A pudingot szépen csomó mentesre elkeverjük a habtejszínnel,és a leves felforrása után,egyenletes keveréssel bele keverjük a levesbe.Még egy pár percet főzzük és közben az ízlésünknek megfelelően, a cukorral, és a citromlével ízesítjük.Langyosan vagy hidegen tálaljuk!!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Könnyű nyári desszertek eperrel, málnával, áfonyával
Gyors, látványos, gyümölcsös – ezek a desszertek minden alkalomra tökéletes
Tovább olvasom »
8 fantasztikus gyümölcs leves, amit ki kell próbálnod nyáron!
A nyári melegben nincs is jobb egy hűsítő, gyümölcsös levesnél, ami nemcsak
Tovább olvasom »
8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »