Sárgabarack leves recept

Hozzávalók:
- 0,5-1kg sárgabarack(ki milyen töményen szereti)
- 1 dl habtejszín
- 1 db főzős vanília ízű pudingpor
- kevéske citromlé (ízlés szerint)
- cukor (ízlés szerint)
Elkészítése:
A sárgabarackot forró vízben megfürdetjük,így könnyen meg tudjuk hámozni. Hámozás és magozás után, összeturmixoljuk és vízben fel rakjuk főni. Míg fel nem forr a levesünk,elkészítjük a pudingbetétet.
A pudingot szépen csomó mentesre elkeverjük a habtejszínnel,és a leves felforrása után,egyenletes keveréssel bele keverjük a levesbe.Még egy pár percet főzzük és közben az ízlésünknek megfelelően, a cukorral, és a citromlével ízesítjük.Langyosan vagy hidegen tálaljuk!!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »