Sárgabarack leves recept

Hozzávalók:
- 0,5-1kg sárgabarack(ki milyen töményen szereti)
- 1 dl habtejszín
- 1 db főzős vanília ízű pudingpor
- kevéske citromlé (ízlés szerint)
- cukor (ízlés szerint)
Elkészítése:
A sárgabarackokat forró vízbe mártjuk, hogy könnyen meg tudjuk hámozni. Meghámozzuk, kimagozzuk, majd összeturmixoljuk, és egy lábasban vízzel felöntve főni tesszük. Amíg a leves felforr, csomómentesre keverjük a pudingport a habtejszínnel.
Amikor a leves felforrt, folyamatos keverés mellett beleöntjük a pudingos keveréket. Néhány percig főzzük még, majd ízlés szerint édesítjük cukorral, és egy kevés citromlével frissítjük az ízét. Langyosan vagy jól behűtve tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »