Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Rozmaringos csicseriborsó-krémleves recept

Rozmaringos csicseriborsó-krémleves
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 3 előfőzött konzerv csicseriborsó
    • 3 ek olivaolaj
    • 3 gerezd fokhagyma
    • 1 evőkanál friss rozmaring
    • 1 liter csirkealaplé
    • durvára őrölt bors
    • 1 citrom leve

    Elkészítése:

    A lereszelt fokhagymát és az apróra vágott rozmaringlevelet az oliván hirtelen megpirítjuk, felöntjük a csirkealaplével, hozzáadjuk a lecsöpögtetett csicseriborsót, sózzuk, borsozzuk és nagyjából fél óra alatt puhára főzzük.

    Mikor megfőtt turmixoljuk, hozzáadjuk a kifacsart citromlevet és kész is.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá