Pagodakarfiol leves recept

Hozzávalók:
- 1/2 fej pagodakarfiol
- 1 nagyobb sárgarépa
- 2 szál új/zöld/csemegehagyma
- 1 evőkanál olaj
- só
- bármilyen kínai fűszerkeverék
- instant levestészta kínai levesből
Elkészítése:
A karfiolt darabokra szedjük és alaposan megmossuk. A hagymát felkarikázzuk, a sárgarépát a reszelő nagy lyukán lereszeljük.
Kevés olajon 2-3 percig pirítjuk a hagymát és a sárgarépát, majd hozzádjuk a fűszerkeveréket és a sót. Beletesszük a karfiolt, majd felöntjük kb 1,5 l vízzel. Főzzük, míg a karfiol megpuhul.
Tálaláskor a tányérba morzsoljuk a tésztát, felöntjük a forró lével és várunk, míg megpuhul, majd szedünk a sűrűjéből is.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »
Zöldséges és burgonyás köret receptek – finomak, laktatók, változatosak
A főétel csak a fél siker – egy jól eltalált köret viszont az egész fogást
Tovább olvasom »
12 egyszerű és gyors tésztaétel – hétköznap estére is tökéletesek
Legyen szó gyors hétköznapi vacsoráról vagy látványos családi ebédről, egy
Tovább olvasom »