Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Pagodakarfiol leves recept

Pagodakarfiol leves
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1/2 fej pagodakarfiol
    • 1 nagyobb sárgarépa
    • 2 szál új/zöld/csemegehagyma
    • 1 evőkanál olaj
    • bármilyen kínai fűszerkeverék
    • instant levestészta kínai levesből

    Elkészítése:

    A karfiolt darabokra szedjük és alaposan megmossuk. A hagymát felkarikázzuk, a sárgarépát a reszelő nagy lyukán lereszeljük.

    Kevés olajon 2-3 percig pirítjuk a hagymát és a sárgarépát, majd hozzádjuk a fűszerkeveréket és a sót. Beletesszük a karfiolt, majd felöntjük kb 1,5 l vízzel. Főzzük, míg a karfiol megpuhul.

    Tálaláskor a tányérba morzsoljuk a tésztát, felöntjük a forró lével és várunk, míg megpuhul, majd szedünk a sűrűjéből is.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá