Minestrone leves recept

Hozzávalók:
- 2 ek olívaolaj
- 1 szál fehérrépa
- 2-3 szál sárgarépa
- 1 doboz vörösbab konzerv
- 10 dkg paradicsomsűrítmény
- 1-2 gerezd fokhagyma
- 1,5 l alaplé
- 5 dkg spagetti
- 1 cukkíni
- 2-3 zellerszár
- 1 kis fej karalábé
- 1-2 ek apróra vágott metélőhagyma
- apróra vágott petrezselyem
- só, bors
- reszelt parmezán
Elkészítése:
A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk és ízlés szerint karikára vagy kockára vágjuk.
Az előkészített zöldségeket az olajon átforgatjuk, majd hozzáadjuk a paradicsomsűrítményt, az alaplevet, a zúzott fokhagymát és a fűszereket.
Amikor már majdnem kész beletördeljük a spagettit, friss petrezselyemmel megszórjuk és készre főzzük.
Tálalás előtt reszelt parmezánnal megszórjuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »