Minestrone leves recept

Hozzávalók:
- 2 ek olívaolaj
- 1 szál fehérrépa
- 2-3 szál sárgarépa
- 1 doboz vörösbab konzerv
- 10 dkg paradicsomsűrítmény
- 1-2 gerezd fokhagyma
- 1,5 l alaplé
- 5 dkg spagetti
- 1 cukkíni
- 2-3 zellerszár
- 1 kis fej karalábé
- 1-2 ek apróra vágott metélőhagyma
- apróra vágott petrezselyem
- só, bors
- reszelt parmezán
Elkészítése:
A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk és ízlés szerint karikára vagy kockára vágjuk.
Az előkészített zöldségeket az olajon átforgatjuk, majd hozzáadjuk a paradicsomsűrítményt, az alaplevet, a zúzott fokhagymát és a fűszereket.
Amikor már majdnem kész beletördeljük a spagettit, friss petrezselyemmel megszórjuk és készre főzzük.
Tálalás előtt reszelt parmezánnal megszórjuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »
Zöldséges és burgonyás köret receptek – finomak, laktatók, változatosak
A főétel csak a fél siker – egy jól eltalált köret viszont az egész fogást
Tovább olvasom »