Minestrone leves recept

Hozzávalók:
- 2 ek olívaolaj
- 1 szál fehérrépa
- 2-3 szál sárgarépa
- 1 doboz vörösbab konzerv
- 10 dkg paradicsomsűrítmény
- 1-2 gerezd fokhagyma
- 1,5 l alaplé
- 5 dkg spagetti
- 1 cukkíni
- 2-3 zellerszár
- 1 kis fej karalábé
- 1-2 ek apróra vágott metélőhagyma
- apróra vágott petrezselyem
- só, bors
- reszelt parmezán
Elkészítése:
A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk és ízlés szerint karikára vagy kockára vágjuk.
Az előkészített zöldségeket az olajon átforgatjuk, majd hozzáadjuk a paradicsomsűrítményt, az alaplevet, a zúzott fokhagymát és a fűszereket.
Amikor már majdnem kész beletördeljük a spagettit, friss petrezselyemmel megszórjuk és készre főzzük.
Tálalás előtt reszelt parmezánnal megszórjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »