Málnakrémleves recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg málna
- 8-10 dkg cukor
- 1,5 dl rozé
- kb 1 dl víz
- 2,5 dl tejszín
- 2 ek joghurt
- fahéj, vanília ízlés szerint
Elkészítése:
A cukrot világosra karamellizáljuk, majd hozzáadjuk a málnát, a bort és annyi vizet, hogy ellepje a málnát.
Az egészet felforraljuk és addig főzzük, amíg a málnaszemek szétfőnek.
Botmixerrel pürésítjük a levest (aki szeretné átszűrheti). Hozzáadjuk a tejszínt, joghurtot, fahéjat és a vaníliát, majd újra felforraljuk.
Jól lehűtve tálaljuk.
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »