Málnakrémleves recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg málna
- 8-10 dkg cukor
- 1,5 dl rozé
- kb 1 dl víz
- 2,5 dl tejszín
- 2 ek joghurt
- fahéj, vanília ízlés szerint
Elkészítése:
A cukrot világosra karamellizáljuk, majd hozzáadjuk a málnát, a bort és annyi vizet, hogy ellepje a málnát.
Az egészet felforraljuk és addig főzzük, amíg a málnaszemek szétfőnek.
Botmixerrel pürésítjük a levest (aki szeretné átszűrheti). Hozzáadjuk a tejszínt, joghurtot, fahéjat és a vaníliát, majd újra felforraljuk.
Jól lehűtve tálaljuk.
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »