Karfiolleves Katától recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 kg karfiol
- 2 ek olaj
- 2 ek liszt
- 1 ek natúr szárított zöldségkeverék vagy vegeta
- só
- tejföl
Elkészítése:
A rózsáira szedett karfiolt megmossuk, majd 2 l vízbe feltesszük főni és beletesszük a zöldségkeveréket és a sót.
A lisztből, olajból világos rántást készítünk. Ha a karfiol félig megfőtt, a rántást egy kis vízzel felengedjük és szűrőn átszűrve a leveshez adjuk és még kb 5 percig főzzük.
Tejföllel tálaljuk.
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »









