Karfiolleves Katától recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 kg karfiol
- 2 ek olaj
- 2 ek liszt
- 1 ek natúr szárított zöldségkeverék vagy vegeta
- só
- tejföl
Elkészítése:
A rózsáira szedett karfiolt megmossuk, majd 2 l vízbe feltesszük főni és beletesszük a zöldségkeveréket és a sót.
A lisztből, olajból világos rántást készítünk. Ha a karfiol félig megfőtt, a rántást egy kis vízzel felengedjük és szűrőn átszűrve a leveshez adjuk és még kb 5 percig főzzük.
Tejföllel tálaljuk.
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »









