Karácsonyi borkrémleves recept

Hozzávalók:
- 1 csillagánizs
- 1 rúd fahéj
- csipet só
- 4 ek cukor
- 5 dl édes csemegebor (fehér)
- 1 ek GM vaníliás pudingpor
- 2 dl tejszín
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
A tálaláshoz:
- mazsola
Elkészítése:
A fűszereket, a sót és a cukrot kis lángon 3 dl vízben 5 percen keresztül főzzük, majd leszűrjük, hozzáadjuk a bort és a kevés vízben elkevert pudingport, majd felforraljuk.
Összekeverjük a tejszínt a tojássárgájákkal, majd a leveshez csorgatjuk. Néhány percig főzzük, amíg besűrűsödik, majd forrón, a mazsolával tálaljuk.
Tipp:
Ünnepi leves, nem csak Karácsonyra.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »