Gesztenyekrémleves friss gesztenyéből recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 fej vöröshagyma
- 1 szál sárgarépa
- kókuszzsír
- só
- bors
- kakukkfű
- kb fél liter víz
- 40 dkg főtt gesztenye
- 2 dll tejszín
- 1 ek méz
Elkészítése:
A hagymát apróra vágjuk és kevés kókuszzsíron egy edényben üvegesre pirítjuk.
Hozzáadjuk a karikára szelt sárgarépát. Sózzuk, borsozzuk és pár perc után felöntjük a vízzel, beledobáljuk a főtt gesztenyét és puhára főzzük.
Beleöntjük a tejszínt, még egyszer felforraljuk, majd a mézzel édesítjük és végül botmixerrel pürésítjük.
Tejszínhabbal és gluténmentes rizsgolyókkal kínáljuk.
Forrás: https://scarletsite.hu/node/656
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.