Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Burgonyaleves recept

Burgonyaleves
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat


  • Hozzávalók:

    • 3 nagyobb szem burgonya
    • 1 fej vöröshagyma
    • 1 gerezd fokhagyma
    • 2 sárgarépa
    • 2 evőkanál vegeta
    • 1 kk majoránna
    • 1 kisdoboz tejföl
    • 1 ek étkezési keményítő
    • 2 kk pirospaprika
    • 20 dkg főzőkolbász vagy füstölt virsli
    • kb 2 liter víz

    Elkészítése:
    A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, és kevés olajon megfonnyasztjuk. Lehúzva a tűzről hozzáadjuk a pirospaprikát és a karikára vágott sárgarépát. Majd felrakjuk vissza kb 2 liter vízzel főni. Hozzáadjuk a fűszereket és a fokhagymát. Ha már kezd puhulni a répa,hozzárakjuk a kockára vágott burgonyát. Ha minden megfőtt beletesszük a főzőkolbászt/virslit és a tejfölt csomómentesen elkeverjük a keményítővel és hozzáöntjük a leveshez. Felforraljuk és már készen is vagyunk. Jó étvágyat!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Szólj hozzá

    Őket is nézd meg!

  • Ajánlott cikkek