Szerecsendiós hercegnőburgonya recept

Elkészítése:
A burgonyát megfőzzük, leszűrjük és még melegen összetörjük. Sózzuk és szerecsendiót adunk hozzá.
Az összevágott vajat is hozzáadjuk és összekeverjük, majd a tojássárgákat is beledolgozzuk, így egy szép sima krumplipürét kapunk.
Sütőpapírral kibélelt gázos tepsire habzsákkal vagy tortadíszítővel szép magas halmokat formázunk a krumplis masszából.
Megkenjük a felvert tojással óvatosan és 180 fokon 50 percig sütjük, vagy addig, míg szép barna nem lesz.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »