Céklás smoothie recept

Hozzávalók:
- 1 nagyobb cékla
- 3 nagyobb alma
- 3 sárgarépa
- 1 zellergumó (közepes)
Elkészítése:
A zöldségeket és gyümölcsöket megtisztítjuk, az almát kicsumázzuk, majd mindent apróra vágunk.
Gyümölcscentrifugába tesszük a zöldség és gyümölcs darabokat, majd bekapcsoljuk a gépet.
A kinyert levet kimosott és megszárított üvegekbe töltjük s hűtőben tároljuk fogyasztásig.
Tipp:
Nem kell bele külön cukor, az alma elég édes.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »