Zöldséges tócsni recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 nagyobb burgonya
- 1 répa
- fél fej lilahagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 szál petrezselyemzöld
- ízlés szerint só
- ízlés szerint bors
- kb 2 evőkanál finomliszt
Elkészítése:
A burgonyát egy tálba reszeltem, megsóztam és állni hagytam.
Amíg a burgonya áll, lereszeltem a répát, felszeleteltem apróra a lilahagymát, lereszeltem a fokhagymát, felaprítottam a petrezselyemzöldet és az összes zöldséget egy tálba tettem.
Ezután a burgonyának kifacsartam a levét és hozzáadtam a többi hozzávalóhoz a tojással együtt.
Összekevertem majd szükség szerint mehet bele a finomliszt. Túl folyós ne legyen, mert nehezebb vele dolgozni.
Forró olajba egy evőkanálnyi masszát raktam, kicsit ellapítottam, aztán mindkét oldalát megsütöttem.
Tetejére aprított petrezselymet szórtam.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »