Zöldséges tócsni recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 nagyobb burgonya
- 1 répa
- fél fej lilahagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 szál petrezselyemzöld
- ízlés szerint só
- ízlés szerint bors
- kb 2 evőkanál finomliszt
Elkészítése:
A burgonyát egy tálba reszeltem, megsóztam és állni hagytam.
Amíg a burgonya áll, lereszeltem a répát, felszeleteltem apróra a lilahagymát, lereszeltem a fokhagymát, felaprítottam a petrezselyemzöldet és az összes zöldséget egy tálba tettem.
Ezután a burgonyának kifacsartam a levét és hozzáadtam a többi hozzávalóhoz a tojással együtt.
Összekevertem majd szükség szerint mehet bele a finomliszt. Túl folyós ne legyen, mert nehezebb vele dolgozni.
Forró olajba egy evőkanálnyi masszát raktam, kicsit ellapítottam, aztán mindkét oldalát megsütöttem.
Tetejére aprított petrezselymet szórtam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »