Zöldséges tócsni recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 nagyobb burgonya
- 1 répa
- fél fej lilahagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 2 szál petrezselyemzöld
- ízlés szerint só
- ízlés szerint bors
- kb 2 evőkanál finomliszt
Elkészítése:
A burgonyát egy tálba reszeltem, megsóztam és állni hagytam.
Amíg a burgonya áll, lereszeltem a répát, felszeleteltem apróra a lilahagymát, lereszeltem a fokhagymát, felaprítottam a petrezselyemzöldet és az összes zöldséget egy tálba tettem.
Ezután a burgonyának kifacsartam a levét és hozzáadtam a többi hozzávalóhoz a tojással együtt.
Összekevertem majd szükség szerint mehet bele a finomliszt. Túl folyós ne legyen, mert nehezebb vele dolgozni.
Forró olajba egy evőkanálnyi masszát raktam, kicsit ellapítottam, aztán mindkét oldalát megsütöttem.
Tetejére aprított petrezselymet szórtam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »









