Zöldséges tócsni recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 nagyobb burgonya
- 1 répa
- fél fej lilahagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 szál petrezselyemzöld
- ízlés szerint só
- ízlés szerint bors
- kb 2 evőkanál finomliszt
Elkészítése:
A burgonyát egy tálba reszeltem, megsóztam és állni hagytam.
Amíg a burgonya áll, lereszeltem a répát, felszeleteltem apróra a lilahagymát, lereszeltem a fokhagymát, felaprítottam a petrezselyemzöldet és az összes zöldséget egy tálba tettem.
Ezután a burgonyának kifacsartam a levét és hozzáadtam a többi hozzávalóhoz a tojással együtt.
Összekevertem majd szükség szerint mehet bele a finomliszt. Túl folyós ne legyen, mert nehezebb vele dolgozni.
Forró olajba egy evőkanálnyi masszát raktam, kicsit ellapítottam, aztán mindkét oldalát megsütöttem.
Tetejére aprított petrezselymet szórtam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »