Tofu Wellington módra recept

Hozzávalók:
- 40 dkg tofu
- 40 dkg gomba
- 1 csomag leveles tészta
- 1 közepes vöröshagyma
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 ek olívaolaj
Elkészítése:
Leveles tésztát kiolvasztjuk, tofut félbevágjuk keresztben és hosszában is.
1 ek. olívaolajon mindegyik oldalát megpirítjuk, és kihűtjük.
1 ek. olajon az apróra vágott hagymát megdinszteljük, rátesszük a felaprított gombát, a fokhagymát, és ízlés szerint fűszerezzük.
Amikor megpárolódott, összeturmixoljuk, és kihűtjük.
Közben a leveles tésztát 3 részre vágjuk, és kb. 15*20 cm-es téglaalapra nyújtjuk.
A gombát 3 részre elosztjuk, leveles tésztára kenjük úgy, hogy a tészta széleitől 2 cm elmaradjon.
Közepére fektetjük a tofut, és batyut formálunk belőle.
Felvert tojással lekenjük, 180 fokos sütőben addig sütjük, amíg a tészta szép piros lesz.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »