Hozzávalók:
Elkészítése:
Leveles tésztát kiolvasztjuk, tofut félbevágjuk keresztben és hosszában is.
1 ek. olívaolajon mindegyik oldalát megpirítjuk, és kihűtjük.
1 ek. olajon az apróra vágott hagymát megdinszteljük, rátesszük a felaprított gombát, a fokhagymát, és ízlés szerint fűszerezzük.
Amikor megpárolódott, összeturmixoljuk, és kihűtjük.
Közben a leveles tésztát 3 részre vágjuk, és kb. 15*20 cm-es téglaalapra nyújtjuk.
A gombát 3 részre elosztjuk, leveles tésztára kenjük úgy, hogy a tészta széleitől 2 cm elmaradjon.
Közepére fektetjük a tofut, és batyut formálunk belőle.
Felvert tojással lekenjük, 180 fokos sütőben addig sütjük, amíg a tészta szép piros lesz.