Sült fehérkàposzta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2,5 kg fejes káposzta
- olaj
- só és bors ízlés szerint
Elkészítése:
A káposzta külső leveleit leszedjük. A káposztát felvágjuk 4 részre és a torzsáját kivágjuk, majd a reszelő nagy lyukán lereszeljük.
Egy nagyobb edénybe kevés olajat forrósítunk, hozzáadjuk a káposztát és sózzuk. Náha-néha megkeverve készre sütjük. Ha szeretnénk, akkor borsot is adhatunk hozzá.
Akkor készült el, ha a káposztában néhol van egy-egy kicsit sültebb (pirosabb) rész.
Tipp:
Káposztás tésztához, rétes és hasé tölteléknek is kiváló. Én attól függően, hogy mekkora adag a káposzta elszoktam osztani miután kihűl. Zacskóba teszem, majd megy a fagyasztóba. Amikor szükség van rá csak kiveszem, kiengedem és használom.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »
Zöldséges és burgonyás köret receptek – finomak, laktatók, változatosak
A főétel csak a fél siker – egy jól eltalált köret viszont az egész fogást
Tovább olvasom »