Sült batáta házi csalamádéval recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 batáta
- só
- bors
- 2 teáskanál olaj
- 4 dkg házi csalamádé
Elkészítése:
A batákat megtisztítjuk, majd hasábokra vágjuk. Egy tálba tesszük sózzuk, borsozzuk és meglocsoljuk kevés olajjal.
Egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük úgy, hogy egy soron legyenek (ne legyenek egymáson).
A sütőt 180 fokra előmelegítjük és betoljuk a tepsit, majd 25 percig vagy addig sütjük, amíg enyhén megpirul.
Tálalásnál a tányérra rakjuk a sült batáta hasábokat és csalamádét teszünk mellé.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »