Sült batáta házi csalamádéval recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 batáta
- só
- bors
- 2 teáskanál olaj
- 4 dkg házi csalamádé
Elkészítése:
A batákat megtisztítjuk, majd hasábokra vágjuk. Egy tálba tesszük sózzuk, borsozzuk és meglocsoljuk kevés olajjal.
Egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük úgy, hogy egy soron legyenek (ne legyenek egymáson).
A sütőt 180 fokra előmelegítjük és betoljuk a tepsit, majd 25 percig vagy addig sütjük, amíg enyhén megpirul.
Tálalásnál a tányérra rakjuk a sült batáta hasábokat és csalamádét teszünk mellé.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »