Montenegrói tepsis krumpli recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 6 nagy krumpli egyforma hasábokra vágva
- 2 ek búzadara
- 1 ek aprószemű zabpehely
- 2 tk szezámmag
- 1 tk fűszerpaprika (ha füstöltet teszel rá még finomabb)
- 2 gerezd fokhagyma préselve
- 3 evőkanál olívaolaj (én most az aszalt paradicsomét használtam)
- 4 db aszalt paradicsom
- 2 ág rozmaring
Elkészítése:
Egy tepsit szilikonos sütőpapírral kibélelünk. Utána összekeverjük egy tepsiben az olajat a fűszerekkel, az apróra vágott paradicsommal és beleforgatjuk a krumpli hasábokat, a darát és a zabpelyhet, majd elrendezzük a tepsiben úgy, hogy egyenletesen süljön.
200 fokos sütőben kb 35-40 percig sütjük (én két három alkalommal a papírral egy kicsit megrázogattam sütés közben).
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »