Gombás lecsó recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
31 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 3 ek zsiradék
- 60 dkg zöldpaprika
- 40 dkg vöröshagyma
- 30 dkg paradicsom
- 1 kis üveg gomba (frissből 25 dkg)
- 3 főtt FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só, bors
- 1 csapott ek pirosparika
Elkészítése:
A zöldségeket hámozzuk meg és vágjuk fel. A tojásokat főzzük meg, majd pucoljuk meg.
A zsiradékon fonnyasszuk meg a hagymát, majd hintsük meg a pirospaprikával, gyorsan keverjük el és öntsük fel kevés vízzel, nehogy a paprika megégjen.
Adjuk hozzá a paprikát, gombát, paradicsomot és sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Mindent főzzünk puhára, majd keverjük el benne a felparított tojásokat és forraljuk fel újra és már kész is.
Nagyon finom friss kenyérrel, de másnapra érnek be igazán az ízek, feltéve, ha marad belőle.
Jó étvágyat hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.