Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gombás lecsó recept

Gombás lecsó
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
31 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 3 ek zsiradék
    • 60 dkg zöldpaprika
    • 40 dkg vöröshagyma
    • 30 dkg paradicsom
    • 1 kis üveg gomba (frissből 25 dkg)
    • 3 főtt  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • só, bors
    • 1 csapott ek pirosparika

    Elkészítése:

    A zöldségeket hámozzuk meg és vágjuk fel. A tojásokat főzzük meg, majd pucoljuk meg.

    A zsiradékon fonnyasszuk meg a hagymát, majd hintsük meg a pirospaprikával, gyorsan keverjük el és öntsük fel kevés vízzel, nehogy a paprika megégjen.

    Adjuk hozzá a paprikát, gombát, paradicsomot és sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Mindent főzzünk puhára, majd keverjük el benne a felparított tojásokat és forraljuk fel újra és már kész is.

    Nagyon finom friss kenyérrel, de másnapra érnek be igazán az ízek, feltéve, ha marad belőle.

    Jó étvágyat hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá