Gombás lecsó recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 3 ek zsiradék
- 60 dkg zöldpaprika
- 40 dkg vöröshagyma
- 30 dkg paradicsom
- 1 kis üveg gomba (frissből 25 dkg)
- 3 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só, bors
- 1 csapott ek pirosparika
Elkészítése:
A zöldségeket hámozzuk meg és vágjuk fel. A tojásokat főzzük meg, majd pucoljuk meg.
A zsiradékon fonnyasszuk meg a hagymát, majd hintsük meg a pirospaprikával, gyorsan keverjük el és öntsük fel kevés vízzel, nehogy a paprika megégjen.
Adjuk hozzá a paprikát, gombát, paradicsomot és sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Mindent főzzünk puhára, majd keverjük el benne a felparított tojásokat és forraljuk fel újra és már kész is.
Nagyon finom friss kenyérrel, de másnapra érnek be igazán az ízek, feltéve, ha marad belőle.
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »