Cukkínis tócsni recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 db cukkini (50 dkg)
- 1 db burgonya (15 dkg)
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 evőkanál finomliszt
- só, bors, fokhagyma ízlés szerint
- 1,5 dl olaj a ütéshez
Elkészítése:
A cukkinit megmossuk, de nem hámozzuk meg, majd nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A burgonyát meghámozzuk és lereszeljük, majd hozzáadjuk a lisztet, tojást, cukkinit és a fűszereket ízlés szerint.
Összekeverjük, majd egy kanállal kiszaggatjuk és forró olajban kisütjük, miután kerek lepénykéket formáztunk.
Mind a két oldalát kb 5 percig sütjük, majd papírtörlőn lecsepegtetjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »