Cukkínis tócsni recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 db cukkini (50 dkg)
- 1 db burgonya (15 dkg)
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 evőkanál finomliszt
- só, bors, fokhagyma ízlés szerint
- 1,5 dl olaj a ütéshez
Elkészítése:
A cukkinit megmossuk, de nem hámozzuk meg, majd nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A burgonyát meghámozzuk és lereszeljük, majd hozzáadjuk a lisztet, tojást, cukkinit és a fűszereket ízlés szerint.
Összekeverjük, majd egy kanállal kiszaggatjuk és forró olajban kisütjük, miután kerek lepénykéket formáztunk.
Mind a két oldalát kb 5 percig sütjük, majd papírtörlőn lecsepegtetjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »