Cukkínis tócsni recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 db cukkini (50 dkg)
- 1 db burgonya (15 dkg)
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 5 evőkanál finomliszt
- só, bors, fokhagyma ízlés szerint
- 1,5 dl olaj a ütéshez
Elkészítése:
A cukkinit megmossuk, de nem hámozzuk meg, majd nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A burgonyát meghámozzuk és lereszeljük, majd hozzáadjuk a lisztet, tojást, cukkinit és a fűszereket ízlés szerint.
Összekeverjük, majd egy kanállal kiszaggatjuk és forró olajban kisütjük, miután kerek lepénykéket formáztunk.
Mind a két oldalát kb 5 percig sütjük, majd papírtörlőn lecsepegtetjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »









