Cukkínis tócsni recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 db cukkini (50 dkg)
- 1 db burgonya (15 dkg)
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 evőkanál finomliszt
- só, bors, fokhagyma ízlés szerint
- 1,5 dl olaj a ütéshez
Elkészítése:
A cukkinit megmossuk, de nem hámozzuk meg, majd nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A burgonyát meghámozzuk és lereszeljük, majd hozzáadjuk a lisztet, tojást, cukkinit és a fűszereket ízlés szerint.
Összekeverjük, majd egy kanállal kiszaggatjuk és forró olajban kisütjük, miután kerek lepénykéket formáztunk.
Mind a két oldalát kb 5 percig sütjük, majd papírtörlőn lecsepegtetjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »