Sonkás töltött tojás recept
Hozzávalók:
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 3 szelet füstölt sonka
- 2 ek tejföl
- 1 ek puha vaj
- fél csokor friss petrezselyemzöld
- só
- bors
Elkészítése:
A tojásokat megfőzzük, majd kihűtjük és megpucoljuk.
A megpucolt tojásokat hosszában félbevágjuk és a sárgáikat kivesszük, majd egy tálba tesszük és villával összetörjük.
A sonkát nagyon apróra vágjuk, majd a sárgákhoz adjuk a tejföllel és a vajjal együtt. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk, majd az egészet jól összekeverjük.
Egy kiskanál segítségével a masszát visszatöltjük a tojásokba, majd megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »









