Sonkás töltött tojás recept

Hozzávalók:
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 szelet füstölt sonka
- 2 ek tejföl
- 1 ek puha vaj
- fél csokor friss petrezselyemzöld
- só
- bors
Elkészítése:
A tojásokat megfőzzük, majd kihűtjük és megpucoljuk.
A megpucolt tojásokat hosszában félbevágjuk és a sárgáikat kivesszük, majd egy tálba tesszük és villával összetörjük.
A sonkát nagyon apróra vágjuk, majd a sárgákhoz adjuk a tejföllel és a vajjal együtt. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk, majd az egészet jól összekeverjük.
Egy kiskanál segítségével a masszát visszatöltjük a tojásokba, majd megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »