Sajtkrémes sajttekercs recept
Hozzávalók:
- 9 szelet sajt (az ömlesztett nem jó hozzá!)
- 1 pritamin vagy kaliforniai paprika
- 2 savanyú uborka
- 2 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg puha vaj
- 10 dkg natúr vagy tejszínes sajtkrém
- 10 dkg sonka
- só, bors ízlés szerint
Elkészítése:
A sütőt 200 fokra előmelegítjük.
Egy nagy tepsibe sütőpapírt terítünk, ecsettelkissé megkenjük olajjal. Beletesszük a sajtot 3*3-as elrendezésben úgy, hogy a szélei kissé fedjék egymást.
Betoljuk a tepsit a sütőben 3-5 percre, csak annyira, hogy a sajt összeolvadjon.
A tojást meghámozzuk, a paprikát kicsumázzuk, majd az uborkával és a sonkával együtt nagyon apróra összevágjuk.
A puha vajat és a sajtkrémet összekverjük, majd belekeverjük az apróra vágott paprikát, uborkát, tojást és a sonkát is és sót, borsot adunk hozzá. Az egészet jól összekeverjük.
Az így kapott krémet a sajtra kenjük, úgy, hogy az egyik szélén hagyjunk kb 1-1,5 cm-es sávot. Feltekerjük, majd a sütőpapírba csomagolva 2-3 órára hűvös helyre tesszük.
Éles késsel szeletekre vágjuk és tálaljuk.
Nézd meg videón is:
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »